InShared

Verzekeraar InShared is een handelsnaam van Achmea en opgericht begin 2010. InShared is een internetverzekeraar: klanten kunnen namelijk alles online regelen.
InShared

InShared biedt een groot aantal verschillende verzekeringen aan op een vernieuwende manier. Alles verloopt namelijk digitaal. Daarnaast hanteert de verzekeraar een jaarbeloning voor al haar klanten. Dit is een beloning die de klant jaarlijks terugkrijgt van InShared. Afhankelijk van het aantal gespaarde beloningspunten wordt een bedrag uitgekeerd. U kunt dus punten verdienen, maar ook kwijtraken, bijvoorbeeld bij schade.

De internetverzekeraar is een initiatief van Achmea: één de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Naast schadeverzekeringen biedt InShared ook aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en meer. De verzekeraar laat u ook zien hoeveel er aan premie binnenkomt, hoeveel er aan schade is uitgekeerd en hoeveel er dan overblijft. Het bedrag dat niet uitgekeerd wordt aan schade, betaald InShared terug aan klanten die geen schade hebben geclaimd.

Verzekeringsaanbod van InShared