Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar en profileert zich als verzekeraar zonder winstoogmerk. Univé Verzekeringen biedt een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, zoals schadeverzekeringen en zorgverzekeringen.
Univé

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten biedt Univé verschillende verzekeringen aan. De verzekeraar is ontstaan uit diverse fusies met verzekeringsmaatschappijen, waarvan de oudste is opgericht in 1794. In het hele land zijn 33 andere coöperatieve verenigingen lid van Univé. Inmiddels is Univé uitgegroeid tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. Ongeveer 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo’n 3,7 miljoen verzekeringen bij Univé afgesloten.

Bij Univé kunnen mensen terecht voor o.a. een autoverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering en zorgverzekering. Daarbij geeft de verzekeraar de klant persoonlijk advies en streeft men naar deskundige service. Naast de hoofdvestiging in Assen kent Univé een netwerk van circa 22 zelfstandige regionale afdelingen met in totaal circa 150 vestigingen. De verzekeraar heeft ongeveer 2.800 medewerkers in dienst.

Verzekeringsaanbod van Univé

Univé in het nieuws