Opstalverzekeringen van Aegon

In 1983 ontstond Aegon door een fusie tussen AGO en ENNIA. Inmiddels behoort Aegon tot de grootste verzekeraars van Nederland en heeft wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten. De verzekeraar biedt naast verzekeringen ook andere financiële producten aan.
Aegon

De Aegon verzekeringen worden aangeboden via tussenpersonen, accountants, adviesbureaus en onafhankelijke adviseurs. Naast woonverzekeringen biedt ASR ook auto-, reis- en rechtsbijstandverzekeringen aan. De opstalverzekering van Aegon kan los worden afgesloten, maar ook als onderdeel van een pakket.

Aegon opstalverzekering
De Aegon opstalverzekering verzekert een woonhuis tegen onverwachte schade. Onder meer schades aan vloeren, fundering, keuken en badkamer worden vergoed. Daarnaast valt ook waterschade, schade door brand, storm, inbraak of vandalisme onder de Aegon woonhuisverzekering. Met deze opstalverzekering is men nooit onderverzekerd. De inboedel is echter niet verzekerd, hiervoor dient men apart een inboedelverzekering af te sluiten.

Aegon pakket
De opstalverzekering van Aegon kan ook als onderdeel van een pakket worden afgesloten. Met dit pakket is het huis, het gezin en de vakantie verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen. Elk jaar dat men bij Aegon verzekerd is wordt de loyaliteitskorting verhoogd. Het pakket bevat een (doorlopende) reisverzekering, inboedel- en opstalverzekering.