Opstalverzekeringen van De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen is een familiebedrijf dat is opgericht in 1924. Inmiddels is het een grote verzekeraar met zo’n 700 medewerkers en een omzet van ruim 621 miljoen euro. Maar ondanks de flinke omvang is De Goudse een onafhankelijk familiebedrijf gebleven.
De Goudse Verzekeringen

De Goudse biedt haar verzekeringen aan via onafhankelijke tussenpersonen. Daarbij richt de verzekeraar zich op particulieren en zakelijke klanten. In het verzekeringsaanbod van De Goudse is onder meer een opstalverzekering opgenomen. Met De Goudse opstalverzekering is een woonhuis verzekerd tegen bijvoorbeeld brandschade of blikseminslag. De verzekering wordt verstrekt met een complete all risk dekking en kent weinig uitsluitingen.

De Goudse All risk dekking
Glas en fundamenten zijn standaard meeverzekerd binnen De Goudse opstalverzekering met all risk dekking. Daarnaast vallen bijgebouwen en tuinaanleg ook onder de verzekering en biedt De Goudse garantie tegen onderverzekering. De verzekeraar vergoed het bedrag dat nodig is om verzekerde schade aan de woning te herstellen. Als het huis niet meer te herstellen is krijgt men het bedrag om het huis te kunnen herbouwen. Voor stormschade geldt een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis. Voor andere schades wordt geen eigen risico in rekening gebracht.