Opstalverzekeringen van De Zeeuwse

In 1939 werd de zelfstandige verzekeraar De Zeeuwse opgericht. Het kantoor is gevestigd in Middelburg en biedt vanaf daar de producten aan samen met diverse assurantieadviseurs. De Zeeuwse is een handelsnaam van De Goudse.
De Zeeuwse

De Algemene Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij N.V. is een regionale verzekeraar die zich richt op particulieren en zakelijke klanten. Het verzekeringenaanbod bestaat onder meer uit agrarische verzekeringen voor bedrijven, verzekeringen voor ondernemers en personeel, maar ook particuliere verzekeringen voor woning, auto en vakantie. Op het gebied van wonen biedt De Zeeuwse ook verschillende opstalverzekeringen aan.

De Zeeuwse opstalverzekering
Met de opstalverzekering van De Zeeuwse verzekert men zich voor de financiële risico’s die het bezit van een woonhuis met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan schade als gevolg van brand of blikseminslag. De verzekeraar biedt hiervoor de zeer complete opstalverzekering met allrisk dekking.

De Zeeuwse All risk dekking
De Zeeuwse opstalverzekering met all risk dekking verzekert standaard tegen schade aan glas en fundamenten. Daarnaast zijn alle bijgebouwen op het terrein gratis meeverzekerd. Ook biedt De Zeeuwse garantie tegen onderverzekering. De verzekeraar vergoed het bedrag dat nodig is om de woning te herbouwen of te herstellen van verzekerde schade. Enkel bij storm geldt een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis.