Opstalverzekeringen van Generali

Op Europees niveau behoort Generali Group tot de drie grootste verzekeraars. Eén op de vier Europeanen heeft tenminste één verzekering ondergebracht bij de verzekeraar. In Nederland is Generali echter nog een middelgrote verzekeraar.
Generali

Verzekeraar Generali werkt samen met onafhankelijke tussenpersonen en richten zich op zowel particulieren als zakelijke klanten. Bij Generali kan men terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringen, waaronder de opstalverzekering. Deze verzekering kan worden afgesloten met twee verschillende dekkingsvarianten.

Generali Extra dekking
De opstalverzekering van Generali met extra uitgebreide dekking biedt 10 jaar garantie tegen onderverzekering. Daarnaast kan men deze woonhuisverzekering onderbrengen in het Generali pakket en profiteert men hiermee van korting op de premie. Met de opstalverzekering is de woning verzekerd voor schade door brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem en ontploffing. Schades die met opzet worden aangebracht vergoedt de verzekeraar niet.

Generali All risk dekking
Voor de Generali opstalverzekering met all risk dekking gelden dezelfde voordelen als voor de verzekering met extra dekking. Het verschil is echter dat de All risk opstalverzekering vrijwel alle risico’s dekt op enkele uitzonderingen na. Daarbij kan men denken aan schade als gevolg van molest, oorlog, rampen, slecht onderhoud of ondeskundige werkzaamheden.