Opstalverzekeringen van Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad is een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij die in 1850 is opgericht. De verzekeraar richtte zich met name op pachters van boerderijen zodat zij de inventaris en oogst konden verzekeren. Inmiddels biedt Klaverblad ook verzekeringen aan voor particulieren.
Klaverblad Verzekeringen

Terwijl vroeger alleen boeren bij Klaverblad een verzekering konden afsluiten kan tegenwoordig iedereen bij Klaverblad terecht. Daarbij worden de verzekeringen voornamelijk verstrekt door assurantieadviseurs. Het verzekeringsaanbod van Klaverblad is onder te verdelen in categorie├źn huis en gezin, uitvaart, midden- en kleinbedrijf, verkeer en agrarische bedrijven.

Klaverblad opstalverzekering
Met de Klaverblad opstalverzekering is een woonhuis verzekerd voor schades aan de woning. Ook bijgebouwen vallen onder deze verzekering. De woonhuisverzekering wordt verstrekt met twee verschillende dekkingsvarianten: Budget en Royaal. Beide verzekeringen bieden garantie tegen onderverzekering en hanteren geen eigen risico, met uitzondering van stormschade.

Klaverblad Budget dekking
Wilt men zich verzekeren voor de meest voorkomende schades aan een woonhuis? Dan is de Klaverblad opstalverzekering met Budget dekking een prima optie. Hiermee is schade door onder meer brand, ontploffing, bliksem, storm, lekkage of inbraak verzekerd.

Klaverblad Royaal dekking
De Klaverblad opstalverzekering met Royaal dekking biedt een extra uitgebreide dekking. De allrisk dekking verzekerd schade door vrijwel alle plotselinge of onverwachte oorzaken. Het gaat dan om de eerdergenoemde schades, maar ook schades die bijvoorbeeld door een gezinslid worden veroorzaakt.