Opstalverzekeringen van London Verzekeringen

London Verzekeringen is van oorsprong een Duits bedrijf. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en is actief in 70 landen. London is onderdeel van Allianz Benelux N.V., een grote internationale verzekeringsmaatschappij.
London Verzekeringen

De London verzekeringen worden uitsluitend aangeboden via gekwalificeerde gevolmachtigden en assurantietussenpersonen. De verzekeraar is specialist in particuliere schadeverzekeringen op het gebied van verkeer, wonen en recreatie. Verschillende woonverzekeringen zijn de kostbaarhedenverzekering, opstal- en inboedelverzekering.

London opstalverzekering
De premie van de London opstalverzekering is afhankelijk van de postcode en het soort woning. Aan de hand van deze gegevens berekent de adviseur de maandelijkse premie. London hanteert daarnaast een maximaal verzekerd bedrag van € 350.000,- en biedt garantie tegen onderverzekering. Een glasverzekering is standaard meeverzekerd als men de eerste eigenaar van een nieuwbouwhuis is. Wanneer dit niet het geval is, kan tegen een kleine premietoeslag de aanvullende glasverzekering alsnog worden meeverzekerd.

London Extra dekking (Top)
Men verzekert zich met de London opstalverzekering met Top dekking tegen de meest voorkomende schades aan een woonhuis. Daarbij kan worden gedacht aan schade door brand, noodweer, inbraak, vorst, rook, water en rellen. Er wordt geen eigen risico gehanteerd, tenzij er sprake is van stormschade. In dat geval is het eigen risico € 115,- per gebeurtenis.

London All risk dekking (Top+)
De All risk dekking verzekert het huis tegen schade als gevolg van alle van buiten komende onheilen. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Zo keert de verzekeraar niet uit als er sprake is van slecht onderhoud, opzet of schade door molest. Voor de Top+ dekking geldt een eigen risico van € 45,- per gebeurtenis. Bij stormschade is het eigen risico € 115,- per gebeurtenis.