Opstalverzekeringen van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group N.V. en biedt sinds 1845 verzekeringen aan. De verzekeraar biedt naast verzekeringen ook andere bancaire producten aan als hypotheken, beleggingsfondsen en pensioenen.
Nationale-Nederlanden

De financiële producten van Nationale-Nederlanden worden aangeboden via onafhankelijke adviseurs, gevolmachtigd agenten of eigen adviseurs. De verzekeraar biedt in de categorie wonen verschillende verzekeringen aan, waaronder een inboedel- en opstalverzekering. Bij de Nationale-Nederlanden kan zelfs een woonbootverzekering worden afgesloten.

Nationale-Nederlanden opstalverzekering
Voordelen van de Nationale-Nederlanden opstalverzekering is dat men verzekerd is voor een herbouwwaarde van € 600.000,- of lager. De verzekeraar is op elk moment te bereiken om eventuele schade te melden of om vragen over de opstalverzekering te beantwoorden. Daarnaast wordt geen eigen risico gehanteerd als er gebruik wordt gemaakt van de herstelservice. Anders bedraagt het eigen risico € 125,- per gebeurtenis.

Nationale-Nederlanden Extra dekking
Met de extra uitgebreide dekking van Nationale-Nederlanden is onvoorziene schade aan of verlies van het woonhuis verzekerd in de meest voorkomende situaties. Hieronder vallen bijvoorbeeld schades door brand, inbraak, noodweer, luchtverkeer of een aanrijding. Let er echter wel op dat het huis niet zakelijk gebruikt dient te worden en dat de dekking vervalt als het huis langer dan twee maanden niet wordt bewoond.

Nationale-Nederlanden All risk dekking
Voor alle plotselinge en onverwachte schade aan of verlies van het woonhuis, ongeacht de oorzaak, verzekert men zich met de Nationale-Nederlanden All risk opstalverzekering. Ook schades die het gevolg zijn van mankementen aan het huis worden vergoed door de verzekeraar.