Opstalverzekeringen van Nh1816 Verzekeringen

Verzekeraar Nh1816 is al sinds 1816 actief in de verzekeringsbranche. De middelgrote verzekeraar is inmiddels marktleider op het gebied van particuliere schadeverzekeringen.
Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 Verzekeringen is gevestigd in het Westfriese Oudkarspel en biedt tal van verzekeringen voor consumenten. Men kan er terecht voor bijvoorbeeld een autoverzekering, inboedelverzekering en reisverzekering. Maar de verzekeraar biedt ook een woonhuisverzekering aan, ook wel opstalverzekering genoemd. Via de Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt het bedrijf ook maatschappelijke organisaties.

Nh1816 Woonhuisverzekering
Om er zeker van te zijn dat je niet onderverzekerd bent kun je gebruik maken van de herbouwwaardemeter. Volgens Nh1816 ben je dan gegarandeerd 5 jaar lang niet onderverzekerd. De woonhuisverzekering kan worden afgesloten met verschillende aanvullende dekkingen. Voor extra zekerheid is het mogelijk om bij schade de uitkering met 10% te laten verhogen, bijvoorbeeld bij onvoorziene kosten na een schade. Daarnaast kun je er voor kiezen om een vrijwillig eigen risico te nemen, op die manier ontvang je korting op de premie. Naast schade door storm, heeft de Nh1816 woonhuisverzekering geen standaard eigen risico.