Opstalverzekeringen van OHRA

OHRA heeft inmiddels meer dan 80 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Verzekeraar OHRA is in 1925 opgericht als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren en is onderdeel van Delta Lloyd Groep.
OHRA

De OHRA verzekeringen worden direct door de verzekeraar aangeboden aan de consument. Voor OHRA verzekeringen geldt dat schade eenvoudig online, schriftelijk of telefonisch schade kan worden gemeld. Met de schadeherstelservice wordt direct een bij OHRA aangesloten reparateur ingeschakeld. De factuur gaat vervolgens rechtstreeks naar de verzekeraar.

OHRA opstalverzekering
De OHRA opstalverzekering zorgt ervoor dat schade aan een woning wordt vergoed. Ook de kosten om schade op te ruimen worden vergoed door de verzekeraar. Eventuele bijgebouwen als een schuur of een garage zijn standaard meeverzekerd. Daarnaast biedt OHRA garantie tegen onderverzekering.

OHRA dekkingen
Met de OHRA extra uitgebreide opstalverzekering is het huis verzekerd tegen de meest voorkomende schade aan de woning. Hieronder vallen bijvoorbeeld schades door brand, kortsluiting, blikseminslag, storm of zware regenval. De All risk dekking is de meest uitgebreide dekking en biedt bescherming tegen alle mogelijke financiële risico’s die een woonhuis met zich mee kan brengen. Met deze verzekering zijn ook schades die per ongeluk ontstaan zijn door bijvoorbeeld een gezinslid verzekerd.

Eigen risico
Bij de opstalverzekering van OHRA kan worden gekozen uit verschillende eigen risico’s. Hoe hoger het eigen risico, hoe hoger de premiekorting. Men betaalt ten alle tijden € 225,- per gebeurtenis bij stormschade.