Opstalverzekeringen van Polis Direct

Sinds 1995 is Polis Direct uitgegroeid tot een specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. De verzekeraar staat op de vijfde plaats voor onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddeling in Nederland met zo’n 120.000 verzekeringen.
Polis Direct

Uniek aan Polis Direct is dat voor alle verzekeringen zelf bepaalt kan worden hoe schade wordt afgehandeld. Dit geldt ook voor de Polis Direct opstalverzekering. Daarnaast wordt met de opstalverzekering van Polis Direct eventuele tijdelijke woonruimte vergoed. Ook zijn vrijwel alle schades aan het woonhuis gedekt en biedt de verzekeraar garantie tegen onderverzekering. De tuin is standaard meeverzekerd.

Polis Direct All risk dekking
Met de uitgebreide dekking van de All risk Polis Direct opstalverzekering worden de belangrijkste risico’s gedekt. Hiermee is de woning verzekerd voor schade door brand, blikseminslag, ontploffing, inbraak of een gewelddadige beroving. De All risk dekking verzekert voor vrijwel alle mogelijke risico’s. Ook als er zelf per ongeluk schade wordt aangericht. Het standaard eigen risico bedraagt € 100,- per gebeurtenis. Alleen bij stormschade geldt een hoger eigen risico van € 225,- per gebeurtenis.