Opstalverzekeringen van SNS Bank

SNS is in 1987 opgericht als Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken. Door een fusie met REAAL Groep in 1997 was het bedrijf niet langer alleen verzekeraar, maar biedt nu ook andere bancaire producten aan als spaarrekeningen, beleggingsfondsen en hypotheken.
SNS Bank

De SNS verzekeringen kunnen via internet worden afgesloten of via één van de winkels. SNS richt zich op zowel particulieren als zakelijke klanten. Met de verzekeringen van SNS kan men vrijwel alles verzekeren. Zo biedt de verzekeraar onder meer verzekeringen aan voor de auto, het huis, vakantie en rechtsbijstand.

SNS opstalverzekering
De SNS opstalverzekering zorgt ervoor dat het woonhuis verzekerd is tegen de financiële gevolgen van schade. Naast het woonhuis zijn ook bijgebouwen als een garage of schuur meeverzekerd. De verzekering dekt onverwachte schades die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld blikseminslag, storm, brand, wateroverlast, inbraak of vandalisme.

SNS biedt garantie tegen onderverzekering voor huizen met een maximale WOZ-waarde van € 1.000.000,- en is de woning tot € 40.000,- verzekerd voor het opruimen van rommel als gevolg van schade. Ook eventuele kosten die gemaakt moeten worden om te voldoen aan maatregelen zijn verzekerd. Voor de SNS opstalverzekering wordt na schade geen eigen risico in rekening gebracht, met uitzondering van stormschade. Hiervoor bedraagt het eigen risico € 250,- per gebeurtenis.