Opstalverzekeringen van Zelf

Verzekeraar Zelf is een initiatief van Proteq, onderdeel van SNS REAAL. Zelf is één van de eerste verzekeraars die experimenteerde met online verzekeren. De verzekeraar houdt de kosten laag door klanten grotendeels zaken zelf online te laten regelen.
Zelf

Verzekeringsmaatschappij Zelf biedt prima voorwaarden. Daarnaast streeft het naar goede service en een scherpe premie. Via internet biedt de verzekeraar volgens dit principe verschillende verzekeringen aan. Bij Zelf kan men terecht voor onder meer een auto-, inboedel-, opstal- en reisverzekering.

Zelf All risk dekking
Met de Zelf opstalverzekering is het woonhuis tot € 400.000,- all risk verzekerd. Onder de verzekering vallen ook bijgebouwen, schuren, garages, schuttingen en de tuin. Schades door bijvoorbeeld brand, storm, vorst of explosie worden vergoed met deze verzekering. Daarnaast biedt de verzekeraar korting op de premie als er naast de opstalverzekering ook een inboedelverzekering wordt afgesloten.

Eigen risico
Voor de All risk opstalverzekering van Zelf geldt geen eigen risico in geval van brandschade, ontploffing, blikseminslag of gebroken leidingen. Echter is er voor stormschade wel een eigen risico van € 225,- per gebeurtenis. Voor overige oorzaken geldt een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis.