Opstalverzekeringen van ZLM Verzekeringen

ZLM staat voor Zeeuwse Landbouw Maatschappij. De regionale verzekeraar zet zich in voor kwaliteit en is een betrouwbare partner als het gaat om schadeafhandeling.
ZLM Verzekeringen

Verzekeraar ZLM biedt verzekeringen aan Zeeuwse en Brabantse klanten. De verzekeraar kan de premies daarvan laag houden, doordat het bedrijf geen winstoogmerk heeft. De lage premies gaan echter niet ten koste van de goede service. Dit bleek ook het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars in 2013. De verzekeraar eindigde namelijk op de eerste plaats.

ZLM woonhuisverzekering
De ZLM woonhuisverzekering is één van de verzekeringen uit het verzekeringsaanbod van de regionale verzekeraar. Verzekeraar ZLM biedt garantie tegen onderverzekering en biedt een snelle schadeafhandeling. Vrijwel elk plotseling van buitenkomend onheil dat de woning treft is met deze opstalverzekering gedekt. Denk aan schade door ontploffing, brand, storm of inbraak. Ook schades door gesprongen leidingen, omvallende bomen en een aanrijding met een motorrijtuig zijn opgenomen in de opstalverzekering.