Celebrities die hun lichaam verzekeren tegen enorme bedragen

Terwijl de meeste mensen zich bezighouden met het afsluiten van een autoverzekering, reisverzekering of zorgverzekering. Verzekeren celebrities lichaamsdelen voor het geval er ooit iets mee gebeurt. Hieronder enkele celebrities die hun meest waardevolle lichaamsdelen hebben verzekerd.
Sterren verzekeren de lichaamsdelen waar ze hun geld mee verdienen

Sterren verzekeren de lichaamsdelen waar ze hun geld mee verdienen

Als je als celebrity je brood verdient met je benen of handen, dan is het niet zo vreemd om die te verzekeren voor het geval er iets mee gebeurt. Maar bij beroemdheden blijft het niet alleen bij de handen. Je kan geen lichaamsdeel verzinnen of de sterren verzekeren het wel. Eerder verzamelde wij al een top 10 van beroemdheden die opvallende lichaamsdelen verzekerden. De volgende sterren weten ook hun lichaamsdelen te verzekeren tegen exorbitante bedragen:

5 Miley Cyrus – Tong

Miley’s bekende tong werd verzekerd voor een bedrag van ruim $ 1 miljoen dollar. Tegenover het Britse magazine Heat liet een bron weten: “Miley is volledig op de hoogte van het feit dat haar tong meer headlines krijgt dan zijzelf, haar tong laten verzekeren is dan ook deel van haar handelsmerk.”

Miley Cyrus verzekerd tong

4 Rihanna – Benen

Ook de prachtige benen van Rihanna kunnen natuurlijk niet onverzekerd blijven. ‘Riri’ verzekerd haar kostbare benen voor $ 1 miljoen dollar. Eerder liet de celebrity weten haar armen en billen flink te trainen, maar haar benen hebben de meeste aandacht.

Rihanna verzekerd haar benen

3 Heidi Klum – Benen

Een belangrijk onderdeel van haar lichaam en belangrijk voor haar carrière als supermodel. Ook bij Heidi Klum kunnen daarom de benen niet ontbreken. Elk been heeft het supermodel verzekerd voor $ 1 miljoen dollar.

Heid Klum verzekerd haar benen

2 Taylor Swift – Benen

De Amerikaans singer-songwriter, muzikante en actrice Taylor Swift gaat nog een stapje verder en verzekerd haar benen voor maar liefst $ 40 miljoen dollar. Vorig jaar plaatste Swift nog een foto op Instagram van haar bekraste been. Haar kat ‘Meredith’ had haar namelijk gekrauwd, ze plaatste een foto van haar been met de tekst: “Great work Meredith I was just trying to love you and now you owe me 40 million dollar.”

Taylor Swift verzekerd haar benen

1 Kim Kardashian – Billen

Kim Kardashian heeft het nieuws al geregeld gehaald met haar lichaam. Zo trakteert ze haar volgers op Instagram geregeld op ‘naaktselfies’ en staat ze graag in de publiciteit. Naar verluidt zijn haar billen (derrière) verzekerd voor ruim $ 21 miljoen dollar.

Kim Kardashian verzekerd haar billen

Gepubliceerd op 8 maart 2016 om 10:57 uur.