Reisverzekeraar biedt pechhulp op waterscooters

Reisverzekeraar Allianz Global Assistance biedt pechhulp via waterscooters bij drukbezochte vakantiebestemmingen. De verzekeraar zet waterscooters in om vakantiegangers met pech snel van hulp te kunnen voorzien.
Verzekeraar biedt hulp via waterscooter

Verzekeraar biedt hulp via waterscooter

Op drukbezochte vakantiebestemmingen zet reisverzekeraar Allianz Global Assistance waterscooters in om Nederlanders met pech snel te kunnen helpen. De verzekeraar kan met een waterscooter sneller ter plaatsen zijn doordat bijvoorbeeld files kunnen worden vermeden, zo blijkt uit berichtgeving van Amweb. Aan het Gardameer worden onder andere deze waterscooters ingezet om gestrande vakantiegangers snel te kunnen helpen. Doordat de scooters files rondom het Gardameer kunnen vermijden, kunnen zij naar eigen zeggen nu zeven vakantiegangers met pech helpen in plaats van vier. Met scooters kan veel reistijd worden bespaard.

In 2010 werd door de reisverzekeraar gestart met servicepunten omdat de oorzaak van pech in het buitenland namelijk vaak minder snel geconstateerd wordt dan in Nederland. Ook dit jaar heeft Allianz Global Assistance een aantal locaties uitgezocht als servicepunt. Bedoeling is dat gestrande reizigers niet onnodig lang stil hoeven te staan en snel weer verder kunnen. Daarnaast vinden vakantiegangers het vaak prettig in het Nederlands te kunnen uitleggen wat er met de auto aan de hand is. De verzekeraar doet met haar alarmcentrale ieder jaar veel extra kennis op en kan hierdoor vakantiegangers in nood steeds beter helpen.

Gepubliceerd op 8 augustus 2016 om 8:28 uur in de categorie reisverzekering.