Wat doen wij voor jou?

Je kunt op ons rekenen: voor een goede vergelijking en advies als je dit op prijs stelt.

VincentWij vergelijken diverse verzekeringen voor jou die door verzekeraars aan een onafhankelijke database zijn aangeleverd. Op basis van jouw gegevens wordt er een top 3 van kwalitatief goedkoopste verzekeringen getoond. De verzekeringen die je direct kunt afsluiten worden vermeld. Ook kun je zelf selecteren op bijvoorbeeld dekking, klantbeoordeling of eigen risico, verruimt met de keuze om alle mogelijke verzekeringen te zien.

Hulp bij afsluiten
Verzekeringen.com gaat verder dan het alleen het vergelijken van verzekeringen. Wij bieden je ook hulp bij het afsluiten van de door jouw gekozen verzekering. Denk bijvoorbeeld aan direct verzekerd zijn, hulp bij schade afwikkeling en het opzeggen van je huidige verzekering. Ons online platform biedt ondersteuning bij veelgestelde vragen en begrippen over diverse verzekeringen. Daarnaast bieden wij algemene en actuele informatie.

De website van Verzekeringen.com is op de meest gebruikte smartphones, tablets, computers of laptops eenvoudig te gebruiken. Dat wil zeggen dat je overal en altijd online kunt vergelijken, een verzekering afsluiten en informatie over je polis kunt inzien of eventueel wijzigen.

Naast onze online dienstverlening kun je, wanneer je daar behoefte aan hebt, worden ondersteunt via onze telefonische helpdesk.