De Zeeuwse

De Zeeuwse is een regionale verzekeraar voor particulieren en bedrijven die al meer dan 70 jaar bestaat. De zelfstandige verzekeraar werd al in 1939 opgericht en is een handelsnaam van De Goudse.
De Zeeuwse

Vanuit het kantoor in Middelburg biedt de Zeeuwse verschillende verzekeringen voor particulieren en bedrijven in regio Zuidwest Nederland. De Zeeuwse werkt uitsluitend samen met assurantieadviseurs uit de regio.

Sinds 1 maart 2013 zijn de Algemene Zeeuwse Verzekering Maatschappij N.V. en De Goudse gefuseerd tot één N.V. hierdoor is de Zeeuwse alleen nog een handelsnaam van De Goudse. Naast autoverzekeringen biedt de Zeeuwse o.a. rechtsbijstandsverzekeringen, reisverzekeringen en inboedelverzekeringen. 

Tevens kunnen agrariërs met het Agrarisch Pakket van de Zeeuwse zich verzekeren tegen allerlei risico's. Daarnaast heeft de Zeeuwse op het gebied van verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) een vooraanstaande positie door zijn kennis van de regionale markt. Door dit regionale karakter kan de verzekeraar ook voor particulieren zijn producten en diensten naar wens aanpassen.

Verzekeringsaanbod van De Zeeuwse