OHRA

De Nederlandse verzekeringsmaatschappij OHRA bestaat al meer dan 80 jaar. Als totaalverzekeraar heeft men ruim 800.000 klanten en biedt men verschillende verzekeringen aan.
OHRA

Sinds de oprichting in 1925 is OHRA al meer dan 80 jaar actief binnen de verzekeringswereld. OHRA staat voor ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren en is een onderdeel van Delta Lloyd Groep. De verzekeraar werkt zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Dat wil zeggen dat OHRA rechtstreeks zaken doet met de klant. Naast verzekeringen worden ook diverse bankproducten aangeboden.

Consumenten kunnen bij OHRA verzekeringen en andere financiële producten afsluiten, via de telefoon en online is eenvoudig een verzekering af te sluiten. Met ruim 800.000 klanten is OHRA een grote speler binnen de financiële markt. Op het gebied van verzekeringen kunt u terecht voor een groot aantal verschillende verzekeringen. U kunt er bijvoorbeeld een autoverzekering, reisverzekering, zorgverzekering of inboedelverzekering afsluiten.

De OHRA zorgverzekeringen behoren sinds 2009 tot de CZ Groep en de rechtsbijstandverzekeringen worden behandeld door DAS. Zoals bij meer verzekeraars het geval is, krijgt u door meerdere verzekeringen tegelijk te hebben lopen, een pakketkorting. Ook zijn er mogelijkheden tot collectieve kortingen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij OHRA verzekeringen afsluiten.

Verzekeringsaanbod van OHRA

OHRA in het nieuws