Onna-onna

Een autoverzekering die speciaal afgestemd is op de wensen en behoefte van een vrouw? Dat kan bij verzekeraar Onna-onna; waar overigens ook gewoon mannen terecht kunnen. Sinds 2008 is Onna-onna actief op de verzekeringsmarkt met verschillende verzekeringen.
Onna-onna

Verzekeringen moet volgens Onna-onna iets moois zijn. Bij Onna-onna noemt men dat verzekeren volgens vrouwen, met de waarden die bij vrouwen horen. De verzekeringsmaatschappij werd opgericht in 2008 en inmiddels hebben al zo’n tienduizend vrouwen voor Onna-onna gekozen. In 2011 is AEGON mede-eigenaar worden. Het is echter niet zo dat alleen vrouwen terecht kunnen bij de verzekeraar, ook mannen kunnen hun verzekering afsluiten bij Onna-onna.

Naast een autoverzekering kan men bij de verzekeraar ook terecht voor o.a. een inboedel-, opstal-, reis- en aansprakelijkheidsverzekering. Voor vrouwen is er zelfs de handtasdekking: bij diefstal wordt de inhoud van de tas gedekt tot 750 euro. De autoverzekering van Onna-onna is zelfs al een paar keer uitgeroepen tot beste door de Consumentenbond en onderzoeksbureau Moneyview. De verzekeraar werkt samen met gerenommeerde schadeherstelbedrijven. De rekening van het herstel gaat direct naar Onna-onna: de klant hoeft dus niets voor te schieten.

De verschillende verzekeringen kunnen zowel via internet als telefonisch worden afgesloten. Ondanks dat Onna-onna zijn verzekeringsproducten voornamelijk op vrouwen richt is het ook voor mannen mogelijk een verzekering af te sluiten.

Verzekeringsaanbod van Onna-onna

Onna-onna in het nieuws