Unigarant

Unigarant is opgericht in 1972 en vooral gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren. De verzekeraar is een dochter van de ANWB en richtte zich in het begin voornamelijk op reisverzekeringen. Later heeft men het verzekeringspakket uitgebreid en is Unigarant inmiddels de specialist in verzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen.
Unigarant

De verzekeraar Unigarant is een onderdeel van de ANWB. Waar Unigarant zich vroeger voornamelijk richtte op reisverzekeringen, is de verzekeraar nu vooral gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Particulieren kunnen direct een verzekering afsluiten via internet of telefoon, maar ook rechtstreeks via tussenpersonen. Vooral de reis- en vervoerverzekeringen zijn bekend en populair. Unigarant is dan ook niet voor niets marktleider in bromfietsverzekeringen en kortlopende reisverzekeringen.

Daarnaast biedt de financieel dienstverlener schadeverzekeringen op het gebied van mobiliteit, recreatie, vrije tijd en wonen. Particulieren kunnen voor vragen zowel rechtstreeks als via een tussenpersoon contact opnemen met Unigarant. Het hoofdkantoor van Unigarant is gevestigd in Hoogeveen. Op dit moment werken er ongeveer 500 medewerkers bij de verzekeraar.

Verzekeringsaanbod van Unigarant

Unigarant in het nieuws