Schade door einde van de wereld verzekeren!

De Maya's hebben het al heel lang geleden voorspeld: de wereld zal na 21 december 2012 niet meer bestaan. Dat is morgen. We staan aan de vooravond van het einde van de wereld... maar gelukkig kun je er een verzekering tegen afsluiten!
Verzekering tegen het einde van de wereld

Verzekering tegen het einde van de wereld

Centraal Beheer maakt slim gebruik van de aandacht die veel mensen hebben voor de voorspelling van de Maya's. Het einde van de wereld...er zijn maar weinig mensen die het werkelijk geloven, maar op social media als Facebook en Twitter krioelt het van de berichtjes over deze vernietiging van onze planeet.

Slim als de reclamemensen van de verzekeraar uit Apeldoorn zijn, hebben ze een verzekering bedacht. Een echte, met polisvoorwaarden en al. Nog gratis ook. Het enige dat je hoeft te doen om de polis af te sluiten is Centraal Beheer 'liken' op Facebook. Dan ben je verzekerd.

Voor wat eigenlijk? Voor schade door het einde van de wereld. Stel je nou voor dat er morgen één of andere ramp gebeurt, is dan schade die eigenlijk uitgesloten is opeens wel gedekt? Nee hoor....ze zijn heus slim genoeg om dat soort problemen niet op te zoeken. In de polisvoorwaarden is een definitie opgenomen van 'het einde van de wereld': het uitsterven van de mensheid door een totale vernietiging van de planeet aarde.

Het melden van schade kan tot en met 24 december 2012, en voor het oplossen van de schade werkt Centraal Beheer samen met 'de na 21 december 2012 nog in bedrijf zijnde schadeherstelbedrijven'.

Geweldig toch?

Gepubliceerd op 20 december 2012 om 14:38 uur.