Mobiele website eXtender gelanceerd door Stichting Schadegarant

Stichting Schadegarant heeft vandaag een mobiele website gelanceerd: eXtender. Consumenten kunnen via de website autoschade aan het Schadegarantnetwerk aanbieden. Ze krijgen vervolgens binnen 24 uur drie offertes van leden uit het netwerk.
Schadegarant lanceert eXtender voor schadeoffertes

Schadegarant lanceert eXtender voor schadeoffertes

Via de website eXtender is het mogelijk om in drie eenvoudige stappen, binnen 24 uur drie offertes te verkrijgen voor het herstel van een autoschade. Stichting Schadegarant heeft vandaag de mobiele website eXtender gelanceerd. Klanten kunnen diverse offertes opvragen bij schadeherstelbedrijven die door Schadegarant zijn geselecteerd. De stichting hoopt dat de aangesloten verzekeraars, hun gevolmachtigd agenten en tussenpersonen bij schade hun klanten naar de website verwijzen. Het is voor klanten ook mogelijk om rechtstreeks via eXtender offertes voor herstel van autoschade aan te vragen.

Extender is bedoeld om “ook consumenten die vanwege hun polisvoorwaarden niet kunnen profiteren van de voordelen van Schadegarant, tegen een aantrekkelijk tarief hun auto door het zorgvuldig geselecteerde netwerk van Schadegarant te laten repareren”, meldt Schadegarant in een persbericht. Schadegarant is een stichting die namens meerdere verzekeraars een netwerk van herstelbedrijven onderhoudt.

Autoschade die buiten polis valt

De stichting verwacht dat voornamelijk consumenten met een WA-autoverzekering die een autoschade hebben, zich zullen melden bij eXtender. Daarnaast wellicht ook verzekerden die geen aanspraak willen doen op hun autoverzekering vanwege de terugval in schadevrije jaren. De website van eXtender wordt genoemd als optie door verzekeraars die zijn aangesloten bij Schadegarant als een verzekerde belt met de vraag waar hij een autoschade kan laten herstellen die buiten de polis valt. De service werkt eenvoudig via een smartphone of computer. Bijna alle autoschadeherstelbedrijven in het netwerk doen mee aan eXtender.

Gepubliceerd op 8 juni 2015 om 13:35 uur in de categorie autoverzekering.