Autoverzekeringen van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group N.V., ontstaan in mei 2014 uit een samenvoeging van Nationale-Nederlanden en verschillende onderdelen van ING. Nationale Nederlanden heeft ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen.
Nationale-Nederlanden

Van 1988 tot 2009 was de Nationale-Nederlanden hoofdsponsor van het Nederlands voetbalelftal en is hierdoor een bekende naam geworden. De verzekeringen van Nationale-Nederlanden worden aangeboden via onafhankelijke adviseurs, gevolmachtigd agenten of adviseurs van de Nationale-Nederlanden zelf. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of via internet meer informatie te krijgen over de producten. Naast verzekeren kun je bij Nationale-Nederlanden ook sparen, beleggen, lenen of een hypotheek of pensioen afsluiten.

Met de autoverzekering van Nationale-Nederlanden kan de no-claim korting oplopen tot 85%. De hoogte van de no-claim korting is afhankelijk van het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Daarnaast vervalt het eigen risico als je bij schade kiest voor een aangesloten schadeherstelbedrijf. Ook profiteert men van de twee jaar nieuwwaarderegeling. Een nieuwe auto is de eerste twee jaar tegen nieuwwaarde verzekerd als men kiest voor de all risk autoverzekering. Als men kiest voor WA + beperkt casco is een nieuwe auto het eerste jaar verzekerd voor de nieuwwaarde.

Nationale-Nederlanden WA-autoverzekering
De autoverzekering van Nationale-Nederlanden met een WA-dekking zorgt ervoor dat men verzekerd is voor schades die aan anderen wordt toegebracht. Daarnaast valt hulpverlening na een ongeval ook onder de WA-autoverzekering. De dekking geldt ook in het buitenland.

Nationale-Nederlanden WA + beperkt casco
Met de autoverzekering met WA + beperkt casco dekking is men naast WA verzekerd, ook verzekerd voor schades aan de eigen auto door diefstal, brand, botsing met dieren, noodweer of ruitschade. De verzekeraar keert niet uit als de bestuurder reed onder invloed van alcohol of als de schade met opzet is toegebracht.

Nationale-Nederlanden WA + volledig casco
De WA + volledig casco autoverzekering wordt ook wel een all risk autoverzekering genoemd. Zoals de naam eigenlijk al zegt zijn vrijwel alle risico’s gedekt. Met uitzondering van schade veroorzaakt door onverantwoord rijgedrag of opzettelijk toegebrachte schade.

Nationale-Nederlanden ZZP-autoverzekering
Nationale-Nederlanden biedt naast de particuliere autoverzekering, ook een autoverzekering voor ZZP’ers aan. Voor deze verzekering kan ook gekozen worden uit drie verschillende dekkingen. Met de ZZP-autoverzekering met WA-dekking is de auto verzekerd voor schade aan anderen en betaling van waarborgsommen in het buitenland. Daarnaast vergoed de verzekeraar kosten voor repatriëring en het terug vervoeren van verzekerde goederen vanuit het buitenland.

Met de WA + beperkt casco dekking wordt naast het bovenstaande schade door diverse oorzaken van buitenaf gedekt. Met de complete all risk verzekering is men verzekerd voor vrijwel alle mogelijke schades, dus ook door eigen schuld. Daarnaast is ook beeld- en geluidsapparatuur meeverzekerd.

Nationale-Nederlanden in het nieuws