Ditzo

Verzekeraar Ditzo is een onderdeel van ASR Nederland en opgericht in 2007. De internetverzekeraar biedt een uitgebreid scala aan verzekeringen voor de particuliere markt. Ditzo is bereikbaar voor haar klanten via internet en telefoon.
Ditzo

Als onderdeel van ASR Nederland is Ditzo een relatief nieuwe verzekeraar. De zogeheten internetverzekeraar biedt klanten de mogelijkheid verzekeringen via internet af te sluiten, maar ook verzekeringen te wijzigen en eventueel op te zeggen. Ditzo heeft een breed pakket aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen en reisverzekeringen. Op het gebied van rechtsbijstandsverzekeringen werkt Ditzo samen met ARAG.

Naast de verschillende verzekeringen heeft Ditzo ook een aantal extra services voor haar klanten. Voorbeelden daarvan zijn de Prepaid Pechhulp, Juridische Helpdesk en een contractscan. De Prepaid Pechhulp is een eenmalig tegoed voor pechhulp aan de auto. Via de Juridische Helpdesk kunnen klanten advies krijgen over conflicten die al spelen, maar ook hulp bij modelcontracten en voorbeeldbrieven. Het voordeel van Ditzo is dat je alleen betaalt voor wat je afneemt. Zo betaal je niet voor allerlei overbodige extra’s of dekkingen waar je niet op zit te wachten.

Bij Ditzo kan eenvoudig zelf een verzekeringspakket worden samengesteld. Het is hierbij mogelijk verschillende dekkingen tussentijds aan of uit te zetten. Daarnaast kunnen afgesloten verzekeringen zonder opzegtermijn worden opgezegd. Voor haar klanten is Ditzo telefonisch bereikbaar en via internet.

Verzekeringsaanbod van Ditzo

Ditzo in het nieuws