Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met een breed pakket aan verzekeringen. De van oorsprong onderlinge brandverzekeringsmaatschappij werd al in 1850 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een landelijke opererende verzekeringsmaatschappij.
Klaverblad Verzekeringen

Verzekeringen van Klaverblad worden voornamelijk aangeboden via assurantieadviseurs. In de beginjaren (1850) richtte de verzekeraar zich vooral op agrariërs die hun inventaris en oogst wilden verzekeren. Inmiddels heeft Klaverblad afscheid genomen van uitsluitend agrariërs als doelgroep. Klaverblad Verzekeringen richt zich tegenwoordig ook op particulieren en ondernemers (MKB).

De onafhankelijke verzekeringsmaatschappij heeft een breed pakket schade- en levensverzekeringen. Daarbij is Klaverblad Assurantiën de bemiddelaar van Klaverblad Verzekeringen en verkoopt via internet de verzekeringen van Klaverblad. Het hoofdkantoor van Klaverblad is gevestigd in Zoetermeer. De verzekeraar is financieel onafhankelijk en bepaalt het beleid volledig zelfstandig.

Verzekeringsaanbod van Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen in het nieuws