Polis Direct

Polis Direct is een specialist op het gebied van bemiddelen in particuliere verzekeringen. Met circa 120.000 verzekeringen is Polis Direct de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland.
Polis Direct

Bij Polis Direct kun je terecht voor verschillende verzekeringen. Uniek hierbij is dat je zelf kan bepalen hoe met eventuele schade wordt omgegaan. Je bepaalt dus bijvoorbeeld zelf wie jouw auto repareert. Daarnaast kun je je eigen herstelbedrijf kiezen bij schade aan de woning of inboedel. Bij de rechtsbijstandverzekering mag je zelf een advocaat kiezen. Dit aan de hand van een vastgesteld bedrag (normvergoeding) waarmee je, vaak voor een deel, de advocaatkosten kunt betalen.

Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. De verzekeraar is een onderneming van de Bovémij Verzekeringsgroep, die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG. Bij Polis Direct kun je terecht voor onder meer een autoverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering. De verschillende verzekeringen zijn los af te sluiten of in pakketvorm.

Verzekeringsaanbod van Polis Direct