SNS Bank

De SNS Bank werd al in 1817 opgericht onder de naam Nederlandse Spaarbank. In de loop der jaren heeft de bank het aantal financiële producten flink uitgebreid. Naast hypotheken, sparen, beleggen en lenen kan men er ook verzekeringen afsluiten.
SNS Bank

SNS Bank werd op 1 februari 2013 door de Nederlandse Staat genationaliseerd. De van origine spaarbank biedt tegenwoordig ook verzekeringen aan. Men kan er terecht voor onder andere een autoverzekering, reisverzekering of rechtsbijstandverzekering. De Consumentenbond heeft de verzekeraar al een aantal keer beloond met ‘Beste koop’ of ‘Beste uit de test’.

Niet alleen particulieren kunnen terecht voor een verzekering bij de SNS Bank. Ook zzp’ers kunnen bij de bank terecht voor een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Verzekeringen kunnen via internet worden afgesloten, maar ook bij één van de 200 SNS Winkel. De SNS Bank biedt ook andere financiële producten op het gebied van sparen, beleggen, lenen en pensioen. De bank maakt deel uit van SNS REAAL.

Verzekeringsaanbod van SNS Bank