Vakantiespecial: goed verzekerd en onbezorgd op vakantie

De vakantie is geboekt. Je gaat op reis met de auto of vliegtuig om van een onbezorgde vakantie te genieten, maar niet voordat alles goed geregeld is. Denk ook aan je autoverzekering, reisverzekering en inboedelverzekering.
Check onze tips voor een onbezorgde vakantie

Check onze tips voor een onbezorgde vakantie

Binnenkort lekker genieten van een welverdiende vakantie? Pak je koffer alvast in, maar vergeet ook niet je verzekeringen te checken. In deze vakantiespecial wordt speciaal aandacht besteed aan de combinatie vakantie in relatie tot de autoverzekering, reisverzekering en inboedelverzekering. Zo kun je pas écht onbezorgd naar de vakantie uitkijken en van een heerlijk verblijf genieten. Want op vakantie kan er van alles gebeuren. Bagage kan kwijtraken of je moet de reis door omstandigheden annuleren. Ook kun je ziek worden of onderweg pech met de auto krijgen.


Met de auto op vakantie

Het is altijd belangrijk dat je auto goed verzekerd is. Als je met de auto op vakantie naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat je met een aantal aspecten rekening houdt. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid van pech onderweg, diefstal van de auto of een ongeluk. Een autoverzekering met dekking voor pechhulp of vervangend vervoer biedt dan uitkomst.

Vakantiespecial: Controleer je autoverzekering voor je op vakantie gaatVakantiespecial: Controleer je autoverzekering voor je op vakantie gaat


Verzekerd op reis

Verzekerd op reis gaan. Niet iedereen staat daarbij stil, maar als er sprake is van diefstal, medische problemen of schade, dan kunnen de financiële gevolgen enorm zijn. Sluit daarom voor iedere vakantie een reisverzekering af of kies een doorlopende reisverzekering.

Vakantiespecial: Reisverzekering onmisbaar voor iedere vakantie

Vakantiespecial: Reisverzekering onmisbaar voor iedere vakantie


Inboedel goed verzekerd

Een huis is doorgaans tijdens de vakantie onbeheerd en dat geeft inbrekers de gelegenheid om een inbraak te plegen. Een goede inboedelverzekering biedt dekking voor de financiële schade, maar voor het voorkomen van inbraak kun je ook preventieve maatregelen nemen.

Vakantiespecial: Inboedelverzekering en inbraakpreventie als je op vakantie gaatVakantiespecial: Inboedelverzekering en inbraakpreventie als je op vakantie gaat

Gepubliceerd op 25 juni 2015 om 11:11 uur.