Centraal Beheer Achmea

In Nederland is Centraal Beheer Achmea vooral bekend vanwege hun aansprekende reclame ‘Even Apeldoorn bellen’. De verzekeraar begon al in 1909 onder de naam Centraal Beheer en verhuisde in de jaren zeventig naar Apeldoorn. Sinds 1995 is de verzekeringsmaatschappij onderdeel van Achmea.
Centraal Beheer Achmea

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer Achmea biedt verzekeringen voor particulieren, maar ook voor werknemers en bedrijven. Daarnaast biedt men ook andere financiële diensten aan zoals spaarrekeningen, hypotheken en beleggingsfondsen. Centraal Beheer Achmea is een direct writer die altijd direct contact met de klant zoekt en dus zonder tussenpersonen werkt. De verzekeraar is sinds 1995 onderdeel van de Achmea Groep.

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Met een klein kantoor in 1909 begon Centraal Beheer met verzekeringen. Vooral door de reclamecampagnes met ‘Even Apeldoorn bellen’ maakte de verzekeraar furore. Mede daardoor staat Centraal Beheer Achmea landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn.

Naast een autoverzekering, opstalverzekering en inboedelverzekering kan men er terecht voor een reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. De verzekeraar biedt zowel verzekeringen voor particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast verzorgt Centraal Beheer Achmea financiële dienstverlening en autolease-activiteiten.

Verzekeringsaanbod van Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea in het nieuws