Turien & Co.

Turien & Co. Assuradeuren is één van de grootste assuradeuren van Nederland. Het bedrijf werkt als volmacht voor meerdere verzekeraars. De huidige activiteiten van Turien zijn voornamelijk ontstaan vanuit de samenwerking met Zurich Financial Services, een Zwitserse schadeverzekeraar.
Turien & Co.

In 1921 werd Turien & Co. Assuradeuren opgericht als makelaar in assurantiën. De basis voor de huidige activiteiten werd gelegd door de samenwerking met een Zwitserse schadeverzekeraar: Zurich Financial Services. Sinds de jaren tachtig is Turien gevestigd in Alkmaar en werken er ruim 350 medewerkers. De ‘gevolmachtigde partij’ biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Turien werkt samen met verzekeraars als Zurich, VGZ, DAS, Avéro Achmea, De Goudse en Europeesche.

Verspreid over ruim 1.400 assurantieadviseurs biedt Turien zijn verzekeringen aan. Deze verzekeringen zijn niet direct bij Turien af te sluiten, maar via de samenwerkende assurantieadviseurs. De assuradeur biedt een uitgebreid pakket aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, zorgverzekeringen en inboedelverzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Turien. Het bedrijf ontwikkelt vaak eigen verzekeringsproducten en zoekt daar een risicodrager bij.

Verzekeringsaanbod van Turien & Co.

Turien & Co. in het nieuws