Aegon

In 1983 is Aegon ontstaan door een fusie tussen de verzekeringsmaatschappijen AGO en ENNIA. Inmiddels is de verzekeraar één van de grootste van Nederland en actief in meer dan 20 landen.
Aegon

Bij Aegon kunt u terecht voor diensten zoals een autoverzekering, maar ook pensioenen, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en bancaire diensten zoals sparen en beleggen. De verzekeraar is in 1983 ontstaan uit een fusie tussen de verzekeringsmaatschappijen AGO en ENNIA. Vanaf dat moment heeft de verzekeraar zich voornamelijk gericht op de particuliere en zakelijke markt. Sindsdien is Aegon uitgegroeid tot een van de grotere verzekeringsmaatschappijen ter wereld.

De producten en diensten worden vooral aangeboden via tussenpersonen, accountants, adviesbureaus en onafhankelijke adviseurs. In totaal werken er bij AEGON Nederland ongeveer 6.200 mensen. Niet alleen in Nederland is Aegon een grote speler op de verzekeringsmarkt. De laatste jaren heeft de verzekeraar flink aan de weg getimmerd in onder andere Noord-Amerika, Europa en Azië. Aegon biedt wereldwijd zo'n 47 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan.

Verzekeringsaanbod van Aegon

Aegon in het nieuws