ANWB

ANWB biedt naast de bekende wegenwacht service en vakanties ook verschillende verzekeringen aan. Daarnaast komt de vereniging op voor de belangen van de leden op het gebied van vakantie, vrije tijd en mobiliteit.
ANWB

ANWB Verzekeren is een onderdeel van de ANWB. De vereniging heeft een breed aanbod op het gebied van verzekeringen. De Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond (ANWB) is opgericht in 1883 en is de grootste vereniging in Nederland met ongeveer vier miljoen leden. Deze leden ontvangen bij de ANWB altijd 5% korting op verzekeringen. Daarnaast kan men profiteren van pakketkorting.

De ANWB heeft particuliere verzekeringsproducten voor wonen, vervoer en reizen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een autoverzekering, reisverzekering, opstalverzekering of inboedelverzekering. Eerder is de autoverzekering van de ANWB door de Consumentenbond als beste getest (2011). De verzekeraar biedt o.a. een exclusieve ANWB Haal- en Brengservice bij schade. De verzekeringsproducten kunnen zowel in de winkels als via direct mail en internet worden afgesloten.

Verzekeringsaanbod van ANWB

ANWB in het nieuws