Delta Lloyd

Verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd is een onderdeel van Delta Lloyd Groep. Het aanbod van deze financiële dienstverlener varieert van spaarproducten tot verzekeringsproducten.
Delta Lloyd

Delta Lloyd biedt in Nederland een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De verzekeringen zijn bij Delta Lloyd onderverdeeld in verschillende categorieën waaronder: wonen, werk en inkomen, vervoer en reizen, en gezondheid. Daarnaast biedt de verzekeringsmaatschappij ook nog hypotheken, spaarrekeningen en bankspaarrekeningen. Delta Lloyd werkt in Nederland met name via tussenpersonen.

In Nederland staat Delta Lloyd vooral bekend om het uitgebreide aanbod van verschillende soorten verzekeringen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een woonschipverzekering af te sluiten. De Delta Lloyd Groep houdt zich voornamelijk bezig met drie bekenden merken, namelijk ABN AMRO Verzekeringen, OHRA en Delta Lloyd. De dienstverlening is vooral gericht op consumenten en de zakelijke markt, zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen kunnen bij de verzekeraar terecht. Op dit moment is Delta Lloyd Groep actief in Nederland, België en Duitsland.

Verzekeringsaanbod van Delta Lloyd

Delta Lloyd in het nieuws