Reaal

Reaal, onderdeel van VIVAT Verzekeringen, is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van verzekeringen. Na diverse fusies met o.a. SNS bank en een tijdje te hebben geopereerd onder de naam Hooge Huys is Reaal vanaf 2014 weer actief als zelfstandig merk.
Reaal

Geschiedenis Reaal Verzekeringen

Verzekeraar Reaal, toen nog De Centrale genoemd, is ooit ontstaan als sociaal vangnet voor arbeiders. Een verzekeraar die middenin de maatschappij stond met hart voor haar klanten. In 1990 wordt de Reaal Groep opgericht met o.a. De Centrale, Concordia, Algemene Spaarbank voor Nederland (ASN) en de Centrale Volksbank (CVB). In 1997 fuseren zij met de SNS Bank waardoor zij naast verzekeringen ook andere financiële producten kunnen aanbieden.

Na 4 jaar (2000 - 2004) lang te hebben geopereerd onder het merk Hooge Huys keert de naam Reaal terug in de Nederlandse maatschappij. Vanaf 2007 lijft SNS Reaal het merk Zwitserleven in en AXA en Winterthur gaan op in Reaal waardoor zij één van de grootste verzekeraars worden van Nederland. In 2014 splitst Reaal af van SNS Bank en gaat verder als zelfstandig merk bij moederbedrijf VIVAT Verzekeringen.

VIVAT Verzekeringen

VIVAT is niet alleen het moederbedrijf van Reaal, maar ook van de merken Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM. Ondanks de diversiteit hebben zij één gezamenlijk doel, namelijk het vergroten van de financiële zelfredzaamheid bij mensen.

Verzekeringsaanbod van Reaal

Reaal in het nieuws