Generali

Generali verzekeringsgroep maakt onderdeel uit van de Generali Group. De van oorsprong Italiaanse onderneming werd in 1831 opgericht en wordt in Nederland gezien als middelgrote verzekeraar.
Generali

In Europa behoort Generali Group tot de drie grootste verzekeraars, maar in Nederland wordt Generali gezien als middelgrote verzekeraar. De verzekeraar biedt verschillende verzekeringen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Generali biedt onder andere overlijdensrisicoverzekeringen en kapitaalverzekeringen aan. Maar ook schadeverzekeringen zoals inboedel-, auto-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen.

De verzekeraar werkt in Nederland samen met onafhankelijke tussenpersonen. Binnen het bedrijf zijn tussen de 400 en 500 mensen werkzaam. Voorheen kon men bij Generali ook terecht voor hypotheken, maar daar zijn ze medio 2009 mee gestopt. Generali verzekeringen is specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen. Naar eigen zeggen heeft één op de vier Europeanen ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group.

Verzekeringsaanbod van Generali

Generali in het nieuws