Nationale-Nederlanden

Op het gebied van verzekeringen is Nationale-Nederlanden één van de grootste van Nederland. De verzekeraar is sinds 1991 een onderdeel van de ING Groep.
Nationale-Nederlanden

Sinds 1845 is Nationale-Nederlanden al actief als verzekeringsmaatschappij. Naast verzekeringen biedt de verzekeraar ook andere bancaire producten aan, zoals hypotheken. Nationale-Nederlanden is een grote marktpartij met een uitgebreid aanbod voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij de verzekeringsmaatschappij kunt u eenvoudig terecht voor o.a. een autoverzekering, inboedelverzekering of een rechtsbijstandsverzekering.

In de periode van 1988 tot 2009 werd het bedrijf vooral bekend toen het hoofdsponsor was van het Nederlands voetbalelftal. Vervolgens weet Nationale-Nederlanden zich in 2012 verder uit te breiden door verzekeraar RVS over te nemen. Het merk RVS verdwijnt daardoor na bijna 175 jaar.

De verzekeraar biedt haar diensten via verschillende manieren aan: via onafhankelijke adviseurs, banken, agenten en eigen accountmanagers. Daarnaast kan men ook telefonisch of via internet bij de verzekeringsmaatschappij terecht.

Verzekeringsaanbod van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden in het nieuws